Om os

Vi er en forening drevet af frivillig kræfter, der sammen skaber vi et miljø og socialt samvær omkring det at vinterbade og gå i sauna. Vi holder til i Det Blå Rum ved Fuglsang Sø i Herning.


Sauna- og vinterbade sæsonen løber fra september til april. Med et medlemsskab har du adgang året rundt til faciliteterne ved Det Blå Rum med omklædning og fællesrum.


Vi tror på en fællesskabsdrevet forening, og du vil opleve der løbende også om sommeren forekommer aktiviteter arrangeret medlemmerne imellem såvel som fra foreningens side. En svømmetur er også lækkert om sommeren. I foreningen bliver du taget godt imod af både nye som gamle medlemmer, der kan give dig alle de rigtige tips og tricks til at komme sikkert og behageligt igang med vinterbadning.


Vi er alle forskellige, det ønsker vi som forening at danne ramme for. Hvis du har lyst til bare at bruge saunaen med dit medlemskab er det helt iorden, hvis du også har lyst til det sociale er du også velkommen her. Du bestemmer! Gennem sæsonen arrangeres der en række arrangementer, nogle af social karakter og andre mere med henblik på sauna og vinterbadning, mange af arrangementerne er gratis. Er du morgenmenneske arrangeres der jævnligt morgenkaffe med rundstykker og dyp, er du aften menneske kan du få glæde af et fuldmåde dyp med bål. Ellers kan du blandt ander glæde dig til, markering af foreningens mærkedag den 2. februar "ANDen i ANDen".


Der foregår en del på en sæson og vi opdatere løbende med begivender, tjek vores kalender ud for mere info.

Det Blå Rum driftes af Herning Svømmehal og hører under Herning Kommune. Det betyder saunaen generelt deles med andre foreninger og gæste brugere. Herning Svømmehal og  Herning Kommune fastsætter rammerne for brugen af Det Blå Rum og dets tilhørende faciliteter. Vi har dog specialtider vi f.eks bruger til saunagus kun for foreningens medlemmer. 

Kontakt til foreningen

Foreningen kan kontaktes på mail: info@dengulebadeand.dk.


Henvendelser om leje af lokaler i Det Blå Rum eller henvendelser om driftsmæssige udfordringer/forhold skal rettes til Herning Svømmehal på detblaarum@herning.dk eller telefon 96 28 86 85. Telefon besvares i svømmehallens telefontider. Herudover er der desværre ikke mulighed for assistance.


Hvis du ønsker en at benytte saunaen/omklædningsrum uden medlemsskab, kan du booke via GetEvent.


Få en intro

Du er velkommen til at kontakte et bestyrelsesmedlem for en intro. Vi aftaler et tidspunkt, hvor du med en GetEvent-adgang får en intro i foreningen og Det Blå Rum.

Bestyrelsen

Den Gule Badeands bestyrelse består af medlemmer af foreningen og vælges på generalforsamlinger.


Den nuværende bestyrelser varetager deb daglig drift af foreningen. Bestyrelsen er desuden repræsenteret i aktivitets-udvalget, der i samarbejde med bestyrelsen skaber de sociale rammer i foreningen.


Ønsker du at hjælpe til med driftsopgaver eller andet i foreningen, er du velkommen til at tage kontakt.

Aktivitetsudvalget

Aktivitetsudvalg er en gruppe frivllige medlemmer af foreningen. Vi tror på frivillighed er vigtigt og en væsentlig drivkraft bag enhver forening.


Har du lyst til at hjælpe? Så er du mere end velkommen til at kontakte udvalgsansvarlige, Ulla Sandgaard på 25600081 eller usa@fcm.dk.